Ze is 2 jaar weg geweest van baasje en vergat hem – Zie nu als ze bekende geur ruikt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Ze is 2 jaar weg geweest van haar baasje en vergat hem – maar zie nu de reactie als ze de geur ruikt”

Deze hond werd enorm depressief binnengebracht bij een hondenopvang door een man die haar op straat had gevonden. Ze dachten dat het om een zwerfhond ging, maar wat ze niet wisten was dat de hond al een huis had, maar was weggelopen. 

Pakita werd door een man afgezet bij de Animal Ark-opvang in Argentinië. In totaal heeft ze 2 jaar in de opvang gezeten en had ze moeite om een nieuw huis te vinden. Alle jonge honden werden geadopteerd, maar Pakita bleef in het asiel.

Pakita werd verzorgd door een vrijwilligster Silvia Ferreyra en ze konden het goed vinden. Toch kon Silvia het vreemde gedrag van de hond niet plaatsen en dacht ze aan mishandeling.

prachtige-hereniging-2

Pakita was enorm depressief en dit maakte zelfs het maken van een foto tot een heel lastig karwei. Toch bleef het personeel proberen en uiteindelijk kregen ze een mooie foto van de hond. Deze foto plaatsten ze op social media in de hoop dat er iemand de hond zou willen adopteren. 

Een van de eerste reacties die ze kregen was van een vrouw die beweerde dat het de hond van haar zoon was. De zoon van Ariel Naveira was ongeveer twee jaar geleden zijn hond kwijtgeraakt en heeft haar sindsdien niet meer gezien. Aangezien ze al zolang vermist was, had hij de hoop in een hereniging al opgegeven. 

prachtige-hereniging-1

De volgende dag kwam de zoon naar de opvang om te kijken of het echt zijn verdwaalde hond was. De hond werd meegenomen naar de zoon, maar herkende hem eerst helemaal niet.

Op een gegeven moment komt Pakita wat dichterbij en ruikt ze de geur van de zoon en explodeert ze van vreugde. Wat er volgt is een prachtige hereniging waar de tranen van in je ogen springen.  Zo zie je maar, je moet nooit de hoop opgeven.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: We Love Animals

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts