Dolgelukkige puppy wordt herenigd met de politieagent die hem redde


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

 

Niets is fijner dan een hond of elk dier dan ook gelukkig te zien. Die beelden maken je als mens ook gewoon dolblij. Wij kunnen er wel eeuwen naar kijken.

Zeker als we de beelden uit de volgende video zien, en zien hoe gelukkig het beestje wel niet is! 

Bubba is namelijk het hondje dat in deze video wordt herenigd met zijn redder. Bubba is namelijk gered door een officier, genaamd: Laurich.

herenigd-met-zijn-redder

Laurich vond Bubba, met erg veel drugs in haar systeem. Daarom heeft ze Bubba naar een opvang gebracht.

Hier kreeg Bubba de kans om weer tot leven te komen en hond te zijn. In deze video zie je hoe de twee weer herenigd worden.

Bubba zag er heel erg gezond en gelukkig uit dit keer. Een totaal verschil met hoe ze haar aantrof. Twee compleet verschillende werelden! 

Agente Laurich en Bubba leken onwijs veel te genieten van de tijd die ze samen hebben. Volgens assistent-directeur Katie ligt Bubba erg goed in de groep.

herenigd-met-zijn-redder-2

Bubba is een van de favorieten van het personeel en ook tussen de andere groepen gaat het goed met Bubba.

Bubba is erg sociaal en kan goed met anderen omgaan. Ze wachten nog even voordat ze haar vrijlaten, enkel om te zorgen dat ze voldoende is aangesterkt. En zodat ze zelf natuurlijk ook nog wat langer kunnen genieten, van het beestje!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Tustin Police Department

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts