70-jarige man eindelijk herenigd met vrouw na bijna te zijn overleden na maandenlange strijd tegen corona


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ronnie is een 70-jarige man, die maandenlang tegen het coronavirus heeft gevochten. Zijn leven kwam zelfs bijna ten einde door COVID-19.

Maar naar al die maanden, mag Ronnie eindelijk naar huis. Op weg naar zijn auto, krijgt de man veel applaus van al het personeel vanuit het ziekenhuis.

Iedereen is zo blij dat Ronnie weer gezond is en naar huis mag! Maar daar hield het niet op, voor zijn huis stond een staande ovatie van vrienden en familie hem op te wachten.

Iedereen was zo gelukkig dat Ronnie eindelijk weer naar huis kwam! 

Iedereen zit met elkaar gezellig op afstand. Meer dan 2 meter houden ze afstand van Ronnie. herenigd met vrouw 5

Ronnie was een van de meeste zieke patiënten met het coronavirus. Gelukkig heeft hij zich staande weten te houden en het virus weten te trotseren!

Laat hem nu maar lekker genieten met al zijn familie en vrienden om zich heen. Al die verloren tijd inhalen! Wij wensen hem veel geluk en gezondheid toe in de toekomst.

Wij hopen dat hij er weer helemaal bovenop komt en snel de oude is!

Ben je ook blij dat deze man is herenigd met zijn vrouw? Deel het dan op Facebook/Whatsapp! 

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts