Postbezorger ziet peutertje in zijn uppie op straat – rent naar binnen om moeder gebogen over buggy aan te treffen.


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Postbezorgers komen iedere dag langs enorm veel verschillende huizen, meestal gooien ze de post door de brievenbus van een dichte deur, maar er zijn ook postbezorgers die het graag persoonlijk overhandigen, omdat ze lekker onder de mensen willen zijn. 

In Wayne in New Jersey was laatst een hele heldhaftige postbezorger genaamd Stephen Garfalo, hij redde het leven van een moeder van een 2-jarig kindje.

Garfalo heeft al meer dan 32 jaar dezelfde bezorgroute en daardoor kent hij alle families op deze route erg goed. Hij vertelt ook dat hij echt het gevoel heeft dat hij deel uitmaakt van de gemeenschap, zelfs meer dan van zijn eigen gemeenschap. 

Normaal gesproken loopt hij zijn route en maakt hij hier en daar een praatje met buurtbewoners. Toen hij laatste een bekend 2-jarig kind buiten zag, gingen direct de alarmbellen af. heldhaftige postbezorger 2

Hij rende naar het kind en vroeg waar zijn moeder was en het kind wees naar binnen. Garfalo rende naar binnen en daar lag de moeder genaamd Stephanie Wilson bewusteloos op de grond.

Ze had een slechte reactie op haar medicatie. Garfalo nam direct contact op met de alarmcentrale en die kwamen daardoor snel ter plaatsen. Wilson werd gereanimeerd en kwam weer terug op aarde. 

Als de heldhaftige postbezorger niet zo snel had gereageerd, had het zeer waarschijnlijk erg fout afgelopen. Buurtbewoners lieten weten dat ze altijd al erg blij waren met Garfalo, omdat hij er altijd voor zorgt dat de post op tijd is, ook al is het heel slecht weer.

Door dit optreden heeft hij zich helemaal onsterfelijk gemaakt in de buurt. Ook heeft hij een onderscheiding gekregen, namelijk ‘The Life Saving Award’ en die is uitgereikt door door de ‘United States Postal Service’.

Vond je dit ook zo’n mooi verhaal? Deel dit dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts