Man zet eigen leven op het spel en rent brandend huis in om zijn viervoeter te redden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honden zijn een van de liefste dieren en worden daarom heel makkelijk opgenomen in gezinnen. Er ontstaat een hele speciale band, waardoor je eigenlijk alles voor je hond over hebt. 

Er ontstond een brand in het huis van Jose Guzman en zijn gezin, waardoor hun hele huis en alle bezittingen zijn verwoest.

De brandweer was zijn huis aan het blussen toen Jose zich bedacht om zijn hond te gaan redden. Je ziet hem langs de brandweerlieden rennen en even aarzelen, omdat het zo heet was.

Iedereen riep hem terug, maar dat weerhield Jose er niet van om zijn trouwe viervoeter te redden van de dood.

Ze had zich in de badkamer verstopt, wat op dat moment de plek was die niet in de brand stond. Met zijn reddingsactie liep hij enkele brandwonden op aan zijn hoofd en aan zijn handen, maar dat was het helemaal waard.  Heldhaftige man 2

In de brand verloor het gezin bijna al hun bezittingen. Jose heeft twee banen, in de bouw en als tuinarchitect.

In de brand is ook veel gereedschap dat hij voor zijn werk gebruikt, vergaan. Ondanks de vernietiging van al de bezittingen ziet Jose er het positieve van in. Hij heeft zijn familie en hun liefde en dat is voor hem meer waard dan al zijn bezittingen. 

Het is een mooi moment wanneer er aan Jose wordt gevraagd wat zijn hond voor hem betekent.

Helemaal in tranen zei hij: “Ze is altijd bij ons geweest. Ze maakt deel uit van ons gezin en we houden enorm van haar”.

Dat bewijst maar hoeveel iemand van een hond kan houden. Wij hopen dat de familie hun leven inmiddels weer op de rit heeft, want zoveel ellende gun je niemand.

Vond je dit ook een aangrijpend verhaal? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts