Held Luuk (16) aarzelt geen moment en overmeestert peuter-ontvoerder in Haarlem ❤️👍


Luuk (16) aarzelt geen moment en overmeestert peuter-ontvoerder in Haarlem. Superhelden komen vaak voor in films, maar in Haarlem redde de held genaamd Luuk een peuter van haar ontvoerder en hij verdient natuurlijk alle lof.

Het moet de nachtmerrie zijn van iedere ouder. Je kind wordt ontvoerd. Je hebt geen idee wat er met je lieveling gebeurt, je weet niet waar hij of zij is, het is in 1 woord: verschrikkelijk. In onze maatschappij pakken mensen steeds vaker hun telefoon om een incident te filmen in plaats van dat ze ingrijpen. Toch zijn er nog steeds mensen die direct actie ondernemen zo ook de enorme held Luuk van 16 jaar. held ontvoerder

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van Luuk onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In deze video neemt Luuk de cameraploeg mee naar de plek waar hij eerder een peuter uit de klauwen van een ontvoerder wist te redden. De held vertelt wat er op het moment door hem heen ging toen hij de verwarde man de peuter zag pakken.

held ontvoerder

Niet alleen zorgde held Luuk ervoor dat de peuter terugkwam, maar ook zorgde hij ervoor dat de man gearresteerd kon worden. De man bleef erg rustig en gaf aan dat hij direct wist dat hij fout zat en hij bleef met Luuk staan wachten totdat de politie kwam. Wij zijn erg trots op Luuk. Wat zou jij tegen hem willen zeggen? Geef na het kijken een reactie voor held luuk!

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Q1kkqQWB1DU[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts