Medewerkers rijden overvallers klem met hun heftrucks 😲😱


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Medewerkers rijden overvallers klem met hun heftrucks in Tsjechië! Als heftruckchauffeur verwacht je niet dat je ooit in een soort achtervolging beland, maar als je naar de beelden kijkt lijkt het net alsof ze er op trainen. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze medewerkers en de overval onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

heftruck 2

Wanneer je een overval gaat plegen is het handig als je goed voorbereidend werk doet. Het laatste wat je wilt is natuurlijk dat je opgepakt wordt.

Een overval op een ijzerhandel klinkt als een makkelijke buit, maar dat kan toch heel anders aflopen.

Het is ook belangrijk dat de bestuurder van de vluchtauto een beetje handig met een auto overweg kan en dat hij niet wordt klemgereden door gasten op een heftruck. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we de beelden van een beveiligingscamera bij een ijzerhandel in Tsjechië. Overvallers dachten daar even een snelle buit te pakken, maar dit liep helemaal anders dan gedacht.

heftruck 3

Wanneer ze willen vluchten komen de werknemers van ijzerhandel in actie. Drie mannen op een heftruck rijden de vluchtauto klem, zodat deze geen kant op kan.

Het is een knap staaltje teamwork, het lijkt net alsof de mannen bij de politie werken, want ze stoppen de auto als een geoliede machine.

heftruck 1

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Viral Stac: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
heftruck 3