Ziekenhuis geeft hartverwarmende “Ere loop” voor vader wiens organen 50 levens heeft gered


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Helaas komt het leven ooit ten einde. Soms eerder dan gepland, jammer genoeg.

Maar dat betekent niet dat het gelijk ten einde komt, vaak kan je als donor nog vele levens redden.

Zo geldt dat ook voor de donor in het volgende filmpje. Deze donor redde een aantal levens, zo ook dat van John Mock, wanneer hij zijn lever aan hem doneert.

In dit filmpje zie je hoe beide families elkaar ontmoeten.

Het is een emotionele ontmoeting, met veel tranen, maar er schuilt een mooie gedachte achter. Zo kan de donor zijn leven toch een beetje doorzetten.  model met Down Syndroom 5

John Mock en zijn familie zijn de donor ook voor eeuwig dankbaar. John is ervan overtuigt dat de donor hem een nieuw leven heeft gegeven.

Ook in het ziekenhuis zijn ze donor erg dankbaar. Zo dankbaar dat de donor een hartverwarmende ere loop ontvangt van al het personeel in het ziekenhuis.

Een prachtig moment dat op beeld is vastgelegd. Zijn naasten kunnen hier altijd vol trots naar kijken.

Dit is zeker iemand, waar mensen zo trots op mogen zijn! Wij hopen dat die daarboven een mooi plekje heeft gevonden en nu zijn rust heeft.

Vond je het ook fijn dat er zoveel mensen zijn gered? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts