3-jarige leidt zijn kleuterklas tijdens een hartverwarmend gebed


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “3-jarige leidt zijn kleuterklas tijdens een hartverwarmend gebed”

Een 3-jarige jongen uit Missouri heeft nationale bekendheid gekregen door een schattig moment dat op video is vastgelegd. Er is te zien hoe Makhi Martin een hartverwarmend gebed leidde voor zijn kleuterklas. 

Op de Transformation Christian School is St. Louis is het gebruikelijk om voor de lunch te bidden.

Iedere dag mag een ander kind het gebed leiden. Soms ontstaat er een beetje een raar gebed, omdat de kinderen het eng vinden om het voor de hele klas te doen.hartverwarmend-gebed-2

Makhi heeft hier echter geen problemen mee en laat zien dat hij op hele jonge leeftijd beschikt over een gevoel voor presenteren. 

Op 7 januari gaf juffrouw James de beurt aan Makhi en wat er volgde heeft mensen over de hele wereld ingepakt. Makhi begon met het gebed en zijn klasgenoten riepen hem telkens na.

In het gebed van Makhi zegt hij: “Vader God, wij danken u voor dit voedsel.

hartverwarmend-gebed

We vragen U om het te zegenen en ons lichaam te voeden. Zegen alle jongens en meisjes over de hele wereld om voedsel te ontvangen. In Jezus naam.” 

De dag van het gebed was erg bijzonder, omdat het de verjaardag van Makhi was. Zijn moeder was er dus bij en stond versteld van haar zoontje. Ze besloot het gebed op te nemen en besloot het later te delen op Facebook.

Vanaf dat moment bleek haar gevoel te kloppen, want het bericht werd massaal gedeeld. Iedereen op het internet was dolenthousiast over de kleine jongen. 

Het is ook erg knap dat hij dit gebed op deze manier kan opdragen. Hij is pas drie jaar en het is goed te horen dat hij moeite heeft met het uitspreken van bepaalde woorden. Dit heeft hem niet laten stoppen bij dit gebed. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS News

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts