Verpleegster adopteert autistische man zodat hij een harttransplantatie kan krijgen 😍❤️


Het verhaal van een verpleegster en een autistisch man. Lees hieronder het hele artikel en laat je inspireren door de mooie beelden.

Verpleegster adopteert autistische man zodat hij een harttransplantatie kan krijgen. Een super lief gebaar van deze vrouw waar ze de man het mooiste cadeau geeft wat hij kan krijgen.

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze harttransplantatie onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.harttransplantatie 2a

Waardevolle inleiding over harttransplantaties

Het belangrijkste orgaan van de mens is toch wel het hart, natuurlijk zijn er meerdere organen die je absoluut niet kan missen, maar het hart is toch wel de nummer 1.

Het hart heeft namelijk een pompende functie en zorgt ervoor dat je bloed door je hele lichaam stroomt. Als je hart ermee stopt betekent dit dat er geen bloed meer door je lichaam wordt gestuurd en dan stoppen je overige organen ermee.

Sommige mensen hebben de pech dat ze een heel slecht hart hebben, voor deze mensen is het fijn dat de medische wetenschap inmiddels zo ver is dat ze een harttransplantatie uit kunnen voeren.

Helaas zijn de wachtlijsten voor een donorhart erg lang en komt het voor sommige te laat. harttransplantatie 1a

Belangrijke inlichting over verhaal

Door deze video krijg je het vertrouwen in de goedheid van de mens weer helemaal terug. Een autistische man heeft enorme pech gehad en had een heel slecht hart.

Zijn hart was dusdanig slecht dat artsen hadden voorspelt dat hij niet oud zou worden. Zijn enige redding was een harttransplantatie, maar hier kwam hij op een of andere manier niet in aanmerking.

Een vrouw hoorde de man zijn verhaal en besloot om hem te adopteren, zodat hij wel in aanmerking zou komen voor een nieuw hart. En met succes, de harttransplantatie van de man is succesvol uitgevoerd en nu kan hij weer verder leven en lekker genieten! harttransplantatie 3a

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de harttransplantatie zijn afkomstig van: Piedmont Healthcare: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

The President’s Award is the culminating event of Piedmont’s Promise 360 employee recognition program that awards deserving employees who go above and beyond for patients, visitors or their co-workers. Nominees to the President’s Award include one Promise 360 Champion and two Spotlight winners who represent each Piedmont hospital and entity. The 2018-2019 winner is Lorinda (Lori) Wood, staff RN, PACU from Piedmont Newnan Hospital.

Geplaatst door Piedmont Healthcare op Vrijdag 4 oktober 2019

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts