Video toont waarom desinfecterende middelen niet zo goed werken als zeep en water om ziektekiemen te verwijderen 🤔😲


Foto’s laten zien waarom handdesinfecterende middelen niet zo goed werken als zeep en water om ziektekiemen te verwijderen. Veel mensen maken in deze tijden gebruik van handdesinfectanten, maar het is veel beter om gewoon je handen te wassen.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze desinfecterende middelen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


handen wassen 3

Waardevolle inleiding:
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan treft de overheid verschillende maatregelen, zoals het verbod op samenscholen en de tip dat je gewoon zo veel mogelijk binnen moet blijven en alleen je huis moet verlaten voor noodzakelijke dingen. Toch zijn er ook dingen waar de overheid niet op kan controleren en dat is handen wassen. In deze tijden is het super belangrijk dat je vaak je handen wast, want op deze manier was je de bacteriën en misschien wel het virus van je handen. handen wassen 2

Belangrijke inlichting verhaal:
In deze video’s worden de voordelen van handen wassen besproken. Veel mensen gebruiken handdesinfecterende middelen, maar het handen wassen blijkt veel effectiever te zijn. In een simpele foto is te zien hoe belangrijk het is om je handen te wassen. Het overgrote deel doet bij het wassen een beetje sop op de handen en vervolgens 5 seconden onder de kraan. Dit is niet genoeg je moet echt de tijd nemen om je handen goed te wassen, alleen op deze manier maak je ze helemaal schoon.

handen wassen 1

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: Mayo Clinic: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts