Deze ‘hamerkopvleerhond’ ziet er vreemd uit en weinig mensen kennen hem 🦇😰


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Deze hamerkopvleerhond ziet er vreemd uit en weinig mensen kennen hem”

Vleermuizen zijn dieren waar niet per se veel mensen fan van zijn. Ze zijn niet bepaald mooi en toch ook wel een beetje eng. Maar toch zijn er veel soorten waar we niet zoveel van af weten, neem bijvoorbeeld de hamerkopvleerhond.

De naam zegt het al een match tussen een vleermuis en hond. hamerkopvleerhond-2

De hamerkopvleerhond is best wel verontrustend met hoe zij eruit zien. Vooral de mannetjes. Het zijn in onze opinie lelijke beesten en kunnen onwijs groot worden.

Soms lijken ze wel van mensen formaat. Je zal denken dat het photoshop is, maar niets blijkt minder waar. Sommige zijn echt van dat formaat. Nou, wij weten al dat we die niet tegen willen komen!

Fruitvleermuizen zijn meestal heel schattig, maar als je dan een kijkje neemt daar deze soort, kan je schattig beter weg laten! 

hamerkopvleerhond-1

Er zijn ook onwijs veel soorten, er zijn er wel meer dan 20 op te noemen. Ben jij daar nou benieuwd naar? Neem dan vooral een kijkje onderaan.

Ze verschillen zoveel van elkaar, maar lijken op een manier dan toch ook weer op elkaar. Bizar en fascinerend om te zien. Je moet er alleen wel fan van zijn, anders kunnen zij een beetje eng overkomen.

Vooral van de hamerkopvleerhond zijn wij persoonlijk geen fan! Maar hey, misschien jij wel! Neem vooral zelf een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: vlogbrothers

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts