Haarstylist weigert tiener’s haar vol klitten te scheren en besluit de make-over van haar leven te geven 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Haarstylist weigert tiener’s haar vol klitten te scheren, besluit de make-over van haar leven te geven. Door deze tiener een make-over te geven heeft zij haar echt geholpen haar leven weer helemaal op te pakken. Wat mooi!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze tiener onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na het kijken.

haarstylist 3

Als haarstylist zie je tijdens je werk natuurlijk heel erg veel verschillende mensen voorbij komen.

Je hebt mensen die hun haar van zichzelf al heel erg goed verzorgen, maar je hebt natuurlijk ook mensen die volledig op het werk van hun kapper vertrouwen.

Iedere klant moet je dan dus ook op een andere manier aanpakken, want je wilt iedere klant toch met een tevreden gevoel weer naar huis sturen. Zo makkelijk als de meeste mensen denken hoeft dat dus absoluut niet te zijn.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een tiener die maanden lang vanwege een depressie in bed gelegen heeft, toch besloten heeft om naar een haarstylist te gaan.

haarstylist 2

Haar haren zaten volledig in de klit en ze ging er dan dus ook vanuit dat haar haren afgeschoren zouden moeten worden. Haar haarstylist, Hayley, dacht hier echter anders over.

Zij heeft alle klanten die ze die dag had afgezegd om deze tiener te kunnen helpen. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen en wij vinden het heel mooi om te zien dat mensen dit nog voor elkaar over hebben.

haarstylist

Als ze allemaal andere klanten geholpen had dan had ze namelijk veel meer geld verdiend dan dat ze nu gedaan heeft.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Doctors: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
haarstylist 3