Klein meisje loopt een haarstudio in: komt er als een compleet nieuw meisje uit 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Klein meisje loopt een haarstudio in: komt er als een compleet nieuw meisje uit! Dit kleine meisje laat een groot stuk van haar haren afknippen. Ze doet dit voor een wel heel erg speciale en mooie reden!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit lieve meisje en haar kapsel onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.

haarstudio kapper 1

Wanneer je naar een haarstudio gaat dan verwacht je natuurlijk dat je met een fantastisch kapsel naar buiten gaat. Je gaat immers niet voor niets naar de kapper.

Als je vervolgens naar buiten stapt met een kapsel dat minder was dan die waarmee je naar binnen liep, dan heb je toch echt de verkeerde kapper uitgekozen.

Gelukkig komt dit niet heel erg vaak voor, maar er zijn zat voorbeelden van mensen die toch wel een beetje spijt hadden van hun bezoekje aan de kapper.

Meer over het verhaal: In deze video is Emily te zien. Emily is pas drie jaar oud, maar haar bezoekje aan de haarstudio heeft de ogen van veel mensen geopend.

haarstudio kapper 3

Emily wil namelijk dat er een groot stuk van haar haren afgeknipt wordt. Ze wit dit zo graag, omdat ze wil dat kinderen met kanker ook een mooie pruik kunnen krijgen.

Ze doneert haar haren dus ook aan een organisatie die de haren gebruikt om pruiken mee te maken. Wanneer je naar Emily luistert zou je bijna vergeten dat ze toch echt pas drie jaar oud is.

Ze lijkt een stuk wijzer te zijn dan heel erg veel volwassen mensen!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Flypress: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
haarstudio kapper 2