92-jarige man verft haren echtgenote tijdens quarantaine – beeld gaat wereldwijd viraal 😢❤️


92-jarige man verft haren echtgenote tijdens quarantaine – beeld gaat wereldwijd viraal. De vrouw kon door de ‘social distancing’ niet naar de kapper, dus besloot haar 92-jarige echtgenoot om haar haar te verven.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze 92-jarige man die de haren van zijn vrouw verft onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


haar verven 3

Waardevolle inleiding:
In deze tijden van het coronavirus moeten heel veel mensen improviseren. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan zijn natuurlijk zaken als de kapper en schoonheidssalons gesloten. Nou mogen we ook eigenlijk niet de deur uit, maar dit hoeft niet te betekenen dat iedereen er als een ‘zwerver’ bij gaat lopen. Sommige mensen willen toch een vers kapsel en laten het door gezinsleden doen, dit gaat alleen niet altijd goed en daar heb je vast al foto’s van op internet zien verschijnen.  haar verven 4

Belangrijke inlichting verhaal:
Deze video gaat over een hele mooie foto die het hele internet over ging. De foto was op Facebook gepost door de zoon van een echtpaar. Op de foto is te zien hoe de 92-jarige vader het haar van zijn vrouw aan het verven is. De vrouw kon niet naar de kapper, maar wil er wel heel graag verzorgd uitzien en daarom besloot haar man om een handje te helpen. Als je naar de foto kijkt, krijg je spontaan een glimlach op je gezicht. Het is belangrijk om er voor elkaar te zijn in deze vervelende periode. Ook heeft hij zijn eigen haren geverfd.

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: US News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wat vond je van dit filmpje?
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook. 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts