Ellie wordt Gucci’s eerste model met syndroom van Down – en schittert nu in alle fotoshoots!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Bij modellen heeft iedereen altijd een standaardbeeld, maar dat is langzamerhand aan het verdwijnen. Sinds kort speelt een tienermodel met het syndroom van Down in een Gucci schoonheid campagne, die online is vertoond door de Italiaanse Vogue. 

De 18-jarige Ellie Goldstein heeft het syndroom van Down, maar ze laat zich er niet door belemmeren en is bezig met het verwezenlijken van haar grootste droom. Ze wordt vertegenwoordigd door Zebedee Management, dit is een talentenbureau speciaal voor de vertegenwoordiging van mensen die tot voorheen zijn uitgesloten door de media. 

Als onderdeel van een samenwerking in Vogue Italië werd ze gefotografeerd met Gucci mascara L’Obscur. Gucci is een van de grootste modemerken ter wereld en daarom mocht deze prestatie wel gevierd worden.

Om die reden postte Zebedee Management een portret van Ellie op Instagram. Het bedrijf verklaarde dat de foto van Ellie op het Gucci schoonheids Instagram-account de “meeste geliefde post ooit” van het modemerk was.


Gucci’s eerste model met syndroom van Down

Deze foto laat echt de schoonheid zien van Ellie en dat vond iedereen op het internet. De foto heeft al meer dan 800.000 likes op Instagram en Ellie kan haar geluk niet op. 

Ellie is een hele snelle leerling, want ze is pas sinds haar 15e model, maar heeft nu al zo een prestatie bereikt. Ze krijgt enorm veel steun van haar moeder, Yvonne Goldstein, en die gaat overal mee naar toe. In het interview geeft ze aan dat ze super trots is op haar dochter en dat ze altijd achter haar zal blijven staan. 

Meiden zoals Ellie zorgen echt voor verandering binnen de modellenwereld die eerst bestond uit hele slanke dames, maar inmiddels is er al heel veel diversiteit in de modellenwereld.

Ben je ook zo trots op Ellie? Deel dit bericht dan om nog meer positiviteit te verspreiden.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts