Grootouders in quarantaine zijn internethit met fantastische ‘Country’ dansbewegingen 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De hele wereld is in de greep van het coronavirus. In de meeste landen zijn de lockdown regels wat aan het versoepelen, maar dat is natuurlijk anders geweest. 

Bejaarden mensen vallen in de risicogroep van het coronavirus. Dit wil zeggen dat bij de oudere mensen een groter gevaar schuilt wanneer ze besmet raken dan bij jongeren. Dit had vervelende gevolgen voor de opa’s en oma’s, omdat hun kinderen en kleinkinderen niet meer op bezoek konden komen. 

Mensen op hoge leeftijd kunnen vaak niet meer zoveel doen en die kijken eigenlijk altijd alleen maar uit naar het bezoek van hun familie. Als dit bezoek ineens niet meer komt dan slaat de verveling toe. Wanneer je samenwoont met een partner kun je dingen doen om elkaar te vermaken, zoals spelletjes. Als je helemaal alleen woont dan gaat dit natuurlijk een stuk lastiger. 

Door de verveling die toeslaat tijdens de lockdown zien we veel filmpjes op het internet verschijnen van ouderen mensen die aan het dansen zijn. Dansen is natuurlijk de ideale oplossing, want je bent op de eerste plaats lekker bezig en hoef je je dus niet te vervelen. Ten tweede ben je ook in beweging en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk, want tijdens de lockdown vliegen de kilo’s eraan. Grootouders in quarantaine 1

De mensen in deze video verveelde zich ook tijdens de lockdown en vonden het verschrikkelijk dat ze hun kinderen en kleinkinderen niet konden zien. Daarom besloten ze om iets te gaan doen wat ze vroeger altijd deden, namelijk country dans.

Dit zorgde ervoor dat ze lekker bezig waren en ze besloten om het op te nemen, zodat de rest van de familie ook kon meegenieten van hun fantastische bewegingen. Het lijkt erop dat ze dit nog wekelijks oefenen, want het ziet er geweldig uit. Op deze manier hebben ze zeker weten een lach op het gezicht van de familieleden getoverd. 

Vond je dit zo geweldig om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts