61-jarige vrouw bevalt van haar eigen kleindochter – zodat haar zoon en zijn man vader kunnen worden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wat vind jij hiervan? Een kindje krijgen is nog niet zo vanzelfsprekend. Veel mensen moeten een heel proces doorstaan om uiteindelijk een baby’tje te kunnen krijgen.

Dit kan aan verschillende dingen liggen, denk bijvoorbeeld  aan: vruchtbaarheid. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden waardoor mensen toch een kindje kunnen krijgen.

Denk dan bijvoorbeeld aan: draagmoeders. Dit houdt in dat iemand anders jouw kindje draagt omdat je daar zelf niet in staat voor bent.

Dit is natuurlijk een onwijs mooi. In dit filmpje gebeurt dit ook, alleen dan wat anders dan normaal. Nu is de moeder voor haar zoon de draagmoeder! grootmoeder is draagmoeder 2

De 61-jarige Cecile Eledge heeft geschiedenis geschreven. Zij is de eerste Amerikaanse vrouw die haar eigen kleinkind verwekt.

Cecile begon als grap hiermee, maar het bleek al gauw het ultieme cadeau te zijn voor haar zoon en zijn man.

Na verschillende testen bleek het dat Cecile nog in perfecte staat bleek te zijn om een kind te dragen. Haar zoon Matthew en zijn man Elliot zijn haar voor eeuwig dankbaar.

Door Cecile is het wondertje Uma geboren. Het is een prachtig verhaal met een gek randje. Wat vinden jullie hiervan? Zouden jullie hiervoor open staan?

Vond je dit ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts