Vrouw creëert ‘geschenk boom’ voor de hele buurt – met gratis zelfgemaakte gezichtsmaskers ❤️👍


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze gratis gezichtsmaskers kan iedereen uit de boom pakken als ze willen, wat een geweldig gebaar van de vrouw! Het coronavirus verspreidt zich snel en er lijkt ‘nauwelijks’ iets tegen te doen, vooral in landen met meer inwoners.

De mensen die in de zorg werken, hebben daarom wel behoefte aan goede beveiliging voor zichzelf, zodat ze niet ziek worden. Een van die maatregelen zijn gezichtsmaskers.

Die worden nu super vaak gebruikt en daarom worden ze steeds lastiger te krijgen. Gelukkig zijn er bedrijven die er heel veel over hebben en nu gratis gezichtsmaskers weggeven, dat is fantastisch, want we overwinnen het coronavirus alleen als we goed blijven samenwerken. Bekijk het prachtige filmpje onderaan. gratis gezichtsmaskers 2

In deze video zien we het fantastische gebaar van een vrouw uit Iowa. Zij heeft buiten een boom staan die ze graag versiert met Kerst en Pasen. Maar dit zijn andere tijden nu de pandemie van het coronavirus de hele wereld in zijn greep heeft.

De vrouw kwam daarom op een geniaal idee. Ze houdt graag van knutselen en besloot daarom om gratis gezichtsmaskers te gaan maken. Als ze deze af heeft, hangt ze de maskers in de boom en dan kan iedereen die behoefte aan een gezichtsmasker heeft er eentje pakken. Wat een super lief gebaar van deze mevrouw!

Kunnen wij deze positiviteit verder verspreiden op Facebook en WhatsApp? Alvast bedankt voor de steun.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts