In plaats van limonade te verkopen, vertelt dit jongetje grapjes om glimlachen te verspreiden tijdens quarantaine


In deze tijden van het coronavirus zijn we allemaal wel toe aan een lekkere lachbui en daarom is het fijn als mensen grapjes vertellen. 

Grapjes vertellen is altijd erg leuk om te doen. De eerste reden is dat je er zelf vaak een hoop lol aan beleefd. Daarnaast is de belangrijkste reden natuurlijk dat je andere mensen er een hele hoop plezier mee doet.

Nu we allemaal in quarantaine zitten vanwege het coronavirus is iedereen zijn stemming wat minder geworden en is het fijn als er iets is om te lachen. Gelukkig zijn er mensen van over de hele wereld die initiatieven verzinnen zodat andere mensen eens lekker kunnen lachen. Tip: Bekijk het inspirerende filmpje onderaan dit artikel. grapjes vertellen 2

In deze video zien we een van de fantastische initiatieven om andere mensen te laten lachen. De 6-jarige Callaghan McLaughlin zette een walk-by/drive-y kraam op in zijn buurt in British Columbia om de mensen te laten lachen.

Als mensen stopte bij zijn kraam ging de jongen leuke grapjes vertellen. Hij kent ongeveer 17 verschillende grappen die hij de afgelopen zes maanden uit zijn hoofd heeft geleerd uit een grappenboek.

Zijn oorspronkelijke plan was om een limonadekraam op de te zetten, maar dat was niet zo verstandig in verband met de verspreiding van het coronavirus. Het lieve gebaar van de jongen werd door verschillende mensen gepost op social media en werd al gauw een internethit.

Vond jij dit ook prachtig gedaan? Deel dit artikel dan op Facebook en Whatsapp.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts