Disney weigert verzoek van vader om Spiderman op zoon’s grafsteen toe te staan 😲😧


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Disney weigert het verzoek van vader om Spiderman op zoon’s grafsteen toe te staan ​​om de ‘onschuld’ van personages te beschermen 

Ollie Jones is een tweejarig jongetje dat vorig jaar is overleden aan een zeldzame ziekte. Ook lijdt zijn zusje daar jammer genoeg aan.

Doordat Ollie helemaal weg is van disney-figuren, organiseerde zijn familie een begrafenis in spiderman thema. Zijn vader kwam dan ook met het idee om spiderman toe te voegen aan de grafsteen van Ollie.

Helaas is Disney hier niet akkoord mee gegaan en heeft deze plannen niet goedgekeurd. Dit met verschillende redenen. Een grote teleurstelling voor de familie Jones.spiderman op grafsteen 1

Disney vindt dat de karakters van Disney in verband moeten staan met iets magisch en vreugde. Wanneer een afbeelding van Spiderman wordt geplaatst op de grafsteen van Ollie wordt dit niet nageleefd.

Vandaar dat Disney dit niet kan toestaan. Disney geeft hun oprechte condoleance aan de familie en wenst de familie veel sterkte toe.

De vader van Ollie is vooral teleurgesteld, omdat hij had verwacht dat dit werd toegestaan. Dit is nog een teleurstelling die kan worden toegevoegd aan het rijtje. Hopelijk heeft Ollie en zijn familie rust kunnen vinden.

Deel deze beelden op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts