Man watert graf van echtgenote elke dag en nu komt het graf als het ware ’tot leven’ 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Man watert het graf van zijn vrouw elke dag en nu doet hij hetzelfde bij het graf van een overleden soldaat naast haar 

Soms kan een klein gebaar zorgen voor een hele mooie reactie en heel veel dankbaarheid. Jake Reissig is een bejaarde man uit de Verenigde Staten. Toen zijn vrouw stierf wilde hij ervoor zorgen dat hun liefde nooit zou sterven. Om hiervoor te zorgen bezocht de bejaarde man uit Texas iedere dag het graf van zijn vrouw.

Hij liet het niet alleen bij bezoeken, maar hij liet ook rozen achter en bewaterde het gras rond de grafsteen van de vrouw. Gelukkig is Jake niet alleen, want in zijn 65-jarige huwelijk met zijn vrouw kreeg hij maar liefst negen kinderen. Die kinderen komen vaak langs om hun vader gezelschap te houden. 

Op een hete zomerdag op Garden Park Cementary in Texas zag hij een vrouw huilen bij een graf en dit gaf hem geen lekker gevoel. Meneer Reissig liep op de vrouw af om aan haar te vragen of alles in orde was. De vrouw vertelde hem dat het graf toebehoorde aan haar broer, een gevallen Amerikaanse soldaat genaamd Joseph Villasenor.Man watert het graf van zijn vrouw

Joseph had een passie voor softbal en hij was er ook erg goed in. Hij werd geselecteerd om te pitchen voor de Charleston Air Force Base Air Force League en was op weg om een wedstrijd te gaan spelen toen hij helaas omkwam bij een auto-ongeluk op 36-jarige leeftijd. 

Meneer Reissig was zo ontroerd door het verhaal van de vrouw dat hij haar wilde helpen om haar broer te eren. Vanaf dat moment besloot Jake om niet alleen het graf van zijn vrouw van water te voorzien, maar ook langs het graf van Joseph te gaan. 

Door het warme weer is al het gras op de begraafplaats een beetje bruin geworden, maar door het bewateren van Jake zijn de graven van zijn vrouw en van Joseph knalgroen en dat geeft een fantastisch effect. 

Vond je dit ook zo’n mooi gebaar? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts