Robin Williams vrolijkt rouwende Koko de Gorilla op die al maanden niet had gelachen 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Hoewel je het in eerst instantie niet zou denken, zijn ook gorilla’s gevoelige dieren.

Met hun stoere uiterlijk komen ze niet altijd zo over. Het zijn grote dieren met een grof uiterlijk, logisch dat je zou denken dat ze niet zo gevoelig zijn.

Maar niets is minder waar! In de volgende video zie je hoe een de rouwende gorilla Koko eindelijk een beetje wordt opgevrolijkt, door Robin Williams in 2014.

rouwende-gorilla-2
Koko is een gorilla die onlangs haar beste vriendin heeft verloren.

Koko is nog steeds erg rouwend daar om en kan maar niet met haar verdriet omgaan.

Ze lacht niet meer en kan het haar niet naar haar zin maken. De verzorgster kwam daarom met het geweldig idee.

Ze nodigde een oud-verzorger uit, namelijk: Robin Williams. Dit was een goede zet van haar! Want zodra Koko haar zag, lichtte ze helemaal op.

De twee hebben een band als vader en dochter. Dit deed Koko dus onwijs goed, mede hierdoor kon ze even het verlies van haar beste vriendin vergeten.

rouwende-gorilla

Niet alleen voor mensen is het moeilijk om iemand te verliezen, dat geldt ook voor dieren. In deze video wordt dat maar al te goed duidelijk gemaakt.

Gelukkig is daar Robin Williams die er weer een beetje voor zorgt dat Koko zich beter voelt.

De twee knuffelen elkaar hard en houden elkaars handen stevig vast. Ze laten elkaar haast niet los.

De verzorgster is blij dat ze Robin heeft ingeschakeld. Het doet haar goed om Koko weer wat blijer te zien, dat heeft namelijk wel een tijdje geduurd. Hopelijk blijft Koko zich wat beter voelen. 

Vond je het ook mooi hoe Robin Williams met dieren omging? Deel het deel op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts