104-jarige Hollywoodlegende Olivia De Havilland van “Gone With the Wind” houdt nog steeds van fietsen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Olivia De Havilland is een hollywoodlegende en niet zomaar een! Ze is er een die pas 104 jaar oud is geworden. Dat zie je natuurlijk niet zo vaak meer gebeuren.

Een bijzondere leeftijd bij een bijzondere vrouw. Ondanks haar oude leeftijd ziet ze er nog bizar goed uit.

In haar leven heeft ze al aardig wat bereikt, zo heeft ze bijvoorbeeld niet een keer maar twee keer een oscar mogen winnen! Daarnaast heeft ze een echte statement in de acteerwereld gezet, door te werken voor meerdere bureaus. 

Naast het feit dat ze er nog goed uitziet op deze latere leeftijd, is ze ook nog bijzonder actief. Zo houdt Oliva onwijs van fietsen en zie je in de video ook nog wat foto’s van haar op de fiets. Gone with the Wind 2

Ze vult haar tijd lekker in met het uitoefenen van haar hobby’s en fietsen is daar 1 van. Ze is lekker actief en komt zo haar tijd wel door.

Ze vermaakt zich nog prima en vindt het allemaal wel best op deze manier. Ze heeft een mooi leven gehad en geniet nu ook nog van ieder moment. Wij wensen Olivia een heel fijne verjaardag en hopen dat zij onwijs heeft genoten.

Vond je deze beelden ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts