Miljoenen zijn verliefd geworden op beelden van golden retrievers ouders die hun pasgeboren puppy’s bewonderen


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Er is niet leuker dan het zien van ouders die naar hun pasgeboren kinderen kijken. Het is dan al heel duidelijk te zien dat ze alles voor deze kinderen zullen doen. De emotionele band die vanaf het eerste moment tussen de pasgeboren baby’s en de moeder ontstaat, is erg fascinerend.

Daarnaast passen de vaders vaak goed op om de moeder en de kinderen te beschermen. Allebei nemen ze op een bepaalde manier een hele belangrijke rol aan.

golden-retriever-puppys-2

Hier zien we de beelden van twee golden retrievers, die net ouders zijn geworden. De golden retriever puppy’s zijn heel erg jong, want ze kunnen hun ogen nog niet openen en kunnen ook hun poten nog niet gebruiken. Dit maakt het allemaal nog een stuk schattiger, omdat ze zich op een hele grappige manier verplaatsen. 

In het eerste shot liggen de vader en moeder lekker tegen elkaar aan, terwijl ze samen de zeven puppy’s in de gaten houden. De eigenaren van de honden hebben alle pups een verschillende halsband gegeven, zodat ze goed uit elkaar te houden zijn. 

Het is grappig om te zien dat ze allemaal even oud zijn, maar toch al zo verschillende zijn. De meeste hondjes blijven lekker tegen elkaar aan liggen, maar er zijn er toch twee die de boel alvast gaan verkennen. De nieuwsgierige persoonlijkheid van deze honden komt al op hele jonge leeftijd naar boven.  

golden-retriever-puppys

Op een gegeven moment doet de moeder even haar ogen dicht en dan blijft de vader goed op zijn kinderen letten. Het mooiste shot van de video is toch wel het laatste. In dit shot liggen de vader en moeder tegenover elkaar op hun zij.

Het lijkt alsof ze heel lekker aan het slapen zijn, maar de moeder geeft haar kinderen voeding. De zeven puppy’s liggen heerlijk aan de zij van hun moeder te genieten van een maaltijd.

Vind je deze beelden ook zo schattig? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts