Een Golden Retriever wordt beste vrienden met een geredde dolfijn in het Aquarium 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wij, mensen, zijn niet de enige die last hebben van het opgesloten gevoel door het coronavirus. Veel dieren hebben hier ook last van en daarom zijn verschillende dierentuinen en aquaria in de Verenigde Staten een actie gestart.

beste-vrienden-met-een-dolfijn-2

Ze nodigen allerlei lieve honden en katten uit om een bezoekje te brengen aan de dieren die er verblijven en dit levert hele leuke beelden op. 

Kevin is een hele lieve golden retriever die woont in Tampa in Florida. De baasjes van de hond hebben een Instagram-pagina voor de hond aangemaakt en dit is een heel groot succes geworden. Inmiddels heeft hij al ruim 212.000 volgers en maakt hij dus iedere dag heel veel mensen over de hele wereld aan het lachen. 

Mede hierdoor trok Kevin de aandacht van het Clearwater Marine Aquarium. In het aquarium leeft Winter, dit is een speciale dolfijn die uit een hele nare situatie is gered. De dolfijn kwam vast te zitten in een krabbenval en daardoor verloor ze haar staart.

beste-vrienden-met-een-dolfijn

Nu heeft ze een kunstmatige staart gekregen waardoor ze gewoon lekker kan rondzwemmen. Om Kevin al een beetje klaar te stomen hebben Winter en haar verzorger, Katie Wojdyla, een video gemaakt om hallo te zeggen en hebben ze de hond uitgenodigd voor een videogesprek. 

Na dit videogesprek werd Kevin dan echt uitgenodigd om naar het aquarium te komen, zodat hij zijn nieuwe vriend in het echt kon zien.
Op de beelden zien we de dag van Kevin in het aquarium.

Hij had het hele park voor zichzelf en kon dus zoveel vrienden maken als hij zelf wilde, maar uiteindelijk hoefde hij maar een iemand te zien en dat was Winter. De ontmoeting tussen deze twee is echt superschattig en je hart zal ervan smelten.

Beeld Autoriteit: Clear Water Marine Aquarium | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts