OEPS: Paraglider laat gloednieuwe iPhone vallen van 1500 meter hoogte terwijl ze een selfie maakt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Paraglider laat gloednieuwe iPhone vallen van 1500 meter hoogte ft terwijl ze een selfie maakt” 

Je hebt ongeluk en je hebt ongeluk. De ene vele maten erger dan de ander. We hebben er allemaal wel eens mee te maken.

Je komt te laat voor de bus, het begint net te regenen als je van huis moet of je lievelingseten is net uitverkocht bij de supermarkt.

Dit zijn allemaal soorten van ongeluk, maar in de volgende video maak je kennis met een nog ergere graad van ongeluk. gloednieuwe-iphone

Een Amerikaanse meisje was aan het paragliden boven het meer van Annecy in de Franse Alpen. Op een hoogte van wel meer dan 1500 meter.

Ze is bezig met het maken van foto’s en video’s en op dat moment verliest ze haar grip op de selfiestick die is bevestigd aan haar gloednieuwe iPhone 11 pro. De iphone en selfiestick vallen zo naar beneden het meer in… 

De telefoon is helaas nooit teruggevonden. Nou, dan spreken we wel over ongeluk inderdaad. Gelukkig reageerde het meisje er vrijwel prima op en leek ze daarna nog wel te genieten van haar ritje. 

gloednieuwe-iphone-2

Dat dit is gebeurd is natuurlijk nooit leuk. Een gloednieuwe Iphone en dan hup zo het meer in. Dat is natuurlijk zo zonde!

We hopen dan ook dat ze goed verzekerd is, dat kan de pijn misschien nog wat verzachten! Gelukkig gaat het in het leven om de mooie momenten en niet om de materialistische dingen. Dat zijn de dingen die gekoesterd moeten worden!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: ViralHog

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts