Creatieve mensen veranderen tegenwoordig glazen tafels in bijzonder levendige tuinen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Martha Stewart is de vrouw in de volgende video die je laat zien hoe je nou een creatieve tafel maakt. Ze laat zien hoe je een tuin binnenin je tafel kan creëren.

En dit gaat veel makkelijker dan je zou denken! Wat je nodig hebt: hout,  schroeven, glas, en dingen vanuit je tuin. 

Allereerst maak je een bak waarin je alle dingen kan neer stallen hoe jij dat wil. Dit doe je door middel gebruik te maken van het hout en de schroeven.

Daarnaast leg je alles neer in de bak hoe jij het wil hebben en je sluit het af met het glas.  glazen tafels veranderen in levendige tuinen 2

Zo heb je simpelweg een creatieve tafel gemaakt. Hoe wij het hier uitleggen is natuurlijk wel heel beperkt. Daarom moet je vooral zelf het filmpje kijken!

Hierin wordt je haarfijn uitgelegd wat en hoe je iets moet doen voor deze perfecte tafel. En Martha neemt je maar al te graag mee in dit verhaal!

Kijk dus vooral zelf  en laat je creativiteit naar boven komen. Zo heb je op een kostenbesparende manier een mooie tafel vol natuur.

Vond je dit ook geweldig om te zien? Deel het dan met al je creatievelingen op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts