2-jarige met Downsyndroom viert samen met zijn vader dat hij 11 maanden kankervrij is 😍❤️


2-jarige met downsyndroom viert dat hij 11 maanden kankervrij is met zijn vader. Wat een feest! Deze twee laten zien dat je jouw gezondheid best wel mag vieren. Wat een prachtige beelden van deze twee.


Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze dit lieve ventje, onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening. gezondheid kanker downsyndroom 2
Je kunt alles hebben wat je hartje begeert, maar aan het einde van de dag is het toch belangrijk dat je gezond bent. Veel mensen nemen hun gezondheid gewoon voor lief, maar pas wanneer je ziek wordt merk je dat je dit zeker niet moet doen.

Iedere dag die je gezond ingaat en ook weer gezond afsluit moet een feestje zijn en veel te veel mensen laten deze kans toch liggen.

Natuurlijk is het ook weer zo dat je niet altijd bezig moet zijn met de kans op ziek worden, want ook dat zou niet goed voor je zijn.

Meer over het filmpje: In deze video zijn een vader met zijn twee jaar oude zoontje te zien. Zijn zoontje heeft het syndroom van down en is zo vroeg in zijn leven ook al getroffen door kanker.

gezondheid kanker downsyndroom 4

Gelukkig voor zijn zoontje is hij hier heel erg snel van hersteld en zo hebben de twee elf maanden nadat hij genezen verklaard is zeker wat te vieren.

De twee doen dat ook een heel erg leuk dansje voor de camera en deze twee lijken daar nog wel het meeste van te genieten. Wat ons betreft maken ze hier dan ook maar gewoon hun dagelijkse ritueel van.

gezondheid kanker downsyndroom 3

Je moet iedere dag van gezondheid namelijk vieren!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

gezondheid kanker downsyndroom 4