Twee hondjes komen elkaar op straat tegen en herkennen elkaar onmiddellijk!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Als dat geen echte vriendschap is! 

Soms komt het voor dat mensen gescheiden worden vanaf de geboorte maar dat kan natuurlijk ook nog op latere leeftijd.

Meestal levert dat dan later een gezin reünie op. Niet alleen bij mensen is dat zo, ook bij dieren. Dieren worden natuurlijk veel vaker van elkaar gescheiden.

Dan gaan ze bijvoorbeeld naar verschillende baasjes. Jammer, maar het is toch de harde waarheid. Het is dan ook een wonder als ze later nog met elkaar in contact komen. Dat wonder is te zien in het volgende filmpje! 

gezinsreünie 2
De twee hondjes Rosie en Montly zijn broer en zus. Helaas zijn de twee van elkaar gescheiden, en naar verschillende baasjes gegaan.

Maar nu is er een wonder gebeurd. De twee kwamen er per ongeluk tegen in het park en herkende elkaar meteen! Dit is natuurlijk een hartverwarmende ontmoeting geweest.

De twee knuffelde elkaar direct en konden geen genoeg van elkaar krijgen. Wij hopen dat de baasjes iets verzinnen en de honden vaker laten samen spelen! 

Vond je dit een prachtig filmpje? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts