Man vraagt ​​kleine broer met Syndroom van Down om getuige te zijn en is volledig overrompeld


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Niets gaat er haast boven een familieband. Dat is iets waar iedereen zoveel voldoening uit kan halen.

Dit zijn de mensen waarop je wil terugvallen, in moeilijke tijden. Maar dit zijn ook de mensen, waar je mooie momenten mee wil delen.

En zo denkt ook de jongen in deze video erover wanneer hij zijn jongere broertje vraagt om zijn getuige te zijn. 

getuige-zijn-2

Will en Henri zijn de twee broers in de volgende video. Henri heeft het syndroom van down, maar dat weerhoudt hem nergens van.

Hij heeft een enorme passie om met zijn metaaldetector op stap te gaan en te zoeken naar spullen onder de grond.

In deze video zie je hem dat ook doen, samen met zijn broer Will. Je ziet hoe Henri een flesje onder de grond vind, met een brief erin.

Eerst denkt Henri dat het een grap is, maar zodra hij de brief leest kan hij zijn oren niet geloven. Hij springt van vreugde zo de armen in van Wil! 

In de brief stond namelijk de vraag of Henri de getuige wil zijn van Will op zijn bruiloft. En dat wil Henri natuurlijk maar al te graag!

getuige-zijn

Deze twee broers hebben zo’n onwerkelijke band samen. Ze delen alles met elkaar en kunnen dan ook niet zonder elkaar.

Will vertelt in de video dat hij de eerste was die kon communiceren met Henri. In de video zie je vooral hoe Wil over Henri praat vol trots!

De twee lijken echt de beste maten te zijn en dat geloven wij ook direct. Wij zijn er zeker van dat Henri een hele goede getuige zal zijn en dat hij er het beste van gaat maken! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WCCO

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts