Getrainde honden beschermen wilde dieren en hebben al 45 neushoorns van stropers gered!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Getrainde honden beschermen wilde dieren en hebben al 45 neushoorns van stropers gered. Waar honden wel niet allemaal goed voor zijn! Ze geven niet alleen liefde maar zijn ook onwijs hard nodig. 

In Afrika speelt de strijd tegen de stropers altijd nog steeds. Je zou het misschien niet voorstellen, maar toch is het echt zo.

Jammer genoeg, maar helaas is dit de echte wereld. Ondertussen worden de massale verhuizingen en giftige infusies tegen gegaan met de inzet van effectieve wapens.

Maar nu ook met de inzet van honden. Deze getrainde honden hebben al een hele prestatie op hun naam staan! 

getrainde honden in Zuid Afrika 2

In aflevering twee van Rhino Fortress maak je kennis met een aantal hoog getrainde honden. Deze honden zorgen ervoor dat stropers grotendeels worden tegengehouden.

Het is misschien wel effectiever om te werk te gaan met honden dan met wapens. De honden hebben al 45 neushoorns en verschillende wilde dieren gered van de stropers.

Dat is natuurlijk een geweldige prestatie! Die stropers moeten natuurlijk gewoon weg uit Afrika! Laat dit een mooi begin zijn van het einde!

Vind je het ook geweldig hoe deze honden de dieren beschermen? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts