Man laat zijn husky achter met een gevulde kip: “Zal ie’ bijten?”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Man laat zijn husky achter met een gevulde kip: “Zal die bijten?” 

Als je een hond alleen achterlaat met een perfect bereide gevulde kip, is het vragen om problemen zou je denken, maar een goede getrainde hond weet dat hij er niet aan mag komen en doet niets. Geldt dat ook voor deze hond? 

Gohan The Husky is niet zomaar een hond. Deze hond is beroemder dan het grootste gedeelte van de mensen op aarde. Deze trouwe viervoeter heeft in de loop der jaren een gigantische fanbase opgebouwd.

getrainde-hond-2

Op zijn YouTube-kanaal worden wekelijks grappige video’s van hem gepost en dat heeft er voor gezorgd dat hij maar liefst 2,8 miljoen abonnees heeft op het kanaal. De video’s lopen heel erg uiteen van het kiezen tussen verpakte cadeaus tot het bekijken van het gedrag als hij samen met de andere husky van het gezin alleen thuis is.

Eigenlijk kun je het zo gek nog niet verzinnen of er is wel een video van op het kanaal. 

De eigenaar van Gohan vindt het heel erg leuk om het gedrag van de hond op de proef te stellen. Daarom heeft hij in deze video ervoor gekozen om een grote gevulde kip klaar te maken en deze op de salontafel te zetten.

getrainde-hond

Vervolgens kiest hij ervoor om het huis te verlaten en zijn hond helemaal alleen te laten met de gigantische kip op tafel. Natuurlijk zal iedereen denken aan het begin dat als de man weggaat, Gohan helemaal los gaat, de kip aan stukken scheurt en heel de woonkamer in een ravage achterlaat. Toch blijkt het heel anders te gaan. 

De hond lijkt zich heel goed te beseffen dat hij geen eten van tafel mag hebben en daarom zit hij in het begin heel onschuldig achter het kippetje. En wonder boven wonder blijft hij ook helemaal stil zitten.

Hij ruikt een paar keer aan de kip, maar neemt geen enkele hap en dat zal het overgrote deel toch wel hebben verbaasd. Wat een geweldig getrainde hond.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Gohan The Husky

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts