De 6-jarige werd gepest door zijn vrienden – Ouders namen een omstreden beslissing


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “De 6-jarige werd gepest door zijn vrienden. Toen namen de ouders een omstreden beslissing” 

Op bijna alle scholen worden nog steeds kinderen gepest. in alle gevallen kunnen ze hier helemaal niets aan doen en overkomt het ze gewoon. Vaak zijn het kinderen met afwijkende uiterlijke kenmerken en dat is al erg genoeg. Deze ouders hebben er een stokje voor gestoken door hun zoontje plastische chirurgie onder laten chirurgie. 

De 6-jarige Age Berger uit Utah in de Verenigde Staten had hele opvallende uitstekende oren, waardoor hij voor een hele lange tijd het onderwerp werd van ongewenste pesterijen.gepest-jongetje-2

In de tijd voordat Age naar school ging, was hij een heel erg vrolijk mannetje die altijd aan de drukke kant was. Toen hij naar school ging, begon zijn vader te merken dat hij aan het veranderen was. Hij werd steeds stiller en wilde absoluut niet meer naar school. 

Zijn vader, de 31-jarige Timothy, betrapte hem er een keer op dat Age in de spiegel aan het kijken was, terwijl hij zijn oren probeerde in te klappen.

Op dat moment begon hij zich te realiseren wat voor een blok aan het been de oren waren en begon hij met zijn vrouw, Kallie Berger, onderzoek te doen naar cosmetische ingrepen voor het herstellen van flaporen. Ze hadden het idee dat als ze het niet zouden doen, ze hun zoon op een gegeven moment kwijt zouden raken aan de pesterijen. 

gepest-jongetje

Timothy was er in eerste instantie geen fan van, maar na een tijdje ging hij realiseren dat het eigenlijk niet heel anders is dan het nemen van een beugel om de scheve tanden te herstellen.

Op het moment dat Timothy aan Age vertelde dat het een korte procedure was van twee uur en dat ze het konden regelen, was Age dolenthousiast. De ouders maakte hem nog wel duidelijk dat het zijn eigen keuze was en als hij het niet wilde, hoefde het niet. 

Age onderging de operatie en het resultaat mag er zeker wezen, inmiddels zijn de pesterijen ook gestopt. De gepeste jongetje is niet meer, want nu hebben de pesters niets meer over. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts