Een genetische conditie geeft deze kat “twee gezichten” en ze zijn allebei prachtig


Een verschijning dat zich haast nooit voordoet. Zeldzamer kan bijna niet! 

Als we opgroeien leren we dat niet iedereen hetzelfde is. Dit komt door uiterlijke verschijningen maar ook door hoe iemand in elkaar steekt.

Met betrekking tot het uiterlijk kan dit bijvoorbeeld liggen aan een genetische conditie. Dit houdt in dat we allemaal op de wereld komen met verschillende attributen.

Denk aan een verschillende haar-, of oogkleur. Bij mensen komt dit vaker voor dan bij dieren. In dit filmpje komt er een kat in beeld met “twee gezichten”.

Neem dit niet te letterlijk, hoewel het daadwerkelijk lijkt op twee verschillende gezichten.  genetische conditie 5

In het dierenrijk is er een ongelooflijk zeldzame aandoening bij katten die niet alleen hun oogkleur beïnvloedt, maar alles over hun fysieke uiterlijk.

Zodra je een glimp opvangt, kun je niet meer wegkijken.. In dit filmpje is te zien hoe een kat twee verschillende oogkleuren heeft.

Bij katten is dit een zeldzame genetische aandoening en komt dan ook zeker niet vaak voor. Je moet je voorstellen dat het ene oog bijvoorbeeld blauw is en het andere oog groen.

Wat een speciale verschijning vinden wij het!

Vond je de beelden ook erg mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts