Tieners verkleden zich als ‘gemaskerde oude dames’ om stiekem drank te kunnen kopen 😲😱


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Tieners verkleden zich als gemaskerde oude dames om te proberen alcohol te kopen. (Doe dit niet na!)

Dit is de nieuwste trend en gaat helemaal viraal. Vooral op het online platform Tik Tok zal je niet ontkomen aan dit soort filmpjes.

We weten natuurlijk allemaal dat er een leeftijdsgrens hangt aan het kopen van alcohol. Ben je onder de 18, dan zal je dit niet kunnen kopen.

En dat is natuurlijk ook niet zonder reden. Maar nu hebben vooral de meisjes uit Amerika daar een oplossing voor gevonden.

De meiden kleden zich om als oudere dames en voila hierdoor kunnen zij de alcohol kopen die zij willen! gemaskerde oude dames

Met omkleden bedoelen wij ook echt omkleden. Alles wordt uit de kast gehaald.

Zo zie je dat de meiden ouderwetse kleding dragen, een lelijk paar schoenen, doen zij hun haar vast en maken ze dit wat grijzer en tekenen zij rimpels in het gezicht.

Door de verplichte mondkapjes zijn ook alleen hun ogen zichtbaar, dat maakt het natuurlijk al helemaal perfect. Bij een groot aantal tieners is deze truc al gelukt! Het is het proberen waard, maar doe het dan als je wat anders haalt. Want je weet het, geen alcohol als je onder de 18 bent!

Wat vind jij van deze beelden? Deel het op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts