Vrouw filmt een mysterieuze verschijning dat door de wolken ‘loopt’ 😳❤️


Vrouw filmt een mysterieuze verschijning dat door de wolken ‘loopt’.. Is dit dan het bewijs dat het geloof niet op niks is gebaseerd en dat God echt bestaat? Hier loopt toch iemand door de wolken heen?

Wil je de beelden van de mysterieuze verschijning gelijk zien? Wij hebben de beelden onderaan deze pagina geplaatst.

geloof wolken 2

Het geloof is misschien wel het onderwerp waar het meeste over gediscussieerd wordt door alle mensen op de wereld. Het geloof brengt veel goeds voor mensen, maar het brengt zeker ook veel problemen met zich mee. Bijna iedere oorlog vindt zijn oorsprong namelijk in het geloof.

Mensen van verschillende geloven het kennelijk heel erg moeilijk vinden om met elkaar samen te leven. Ook op de vraag of het geloof al dan niet op iets echt is gebaseerd is nog lang geen antwoord geformuleerd.

Over het verhaal van de mysterieuze beelden: De maker van deze video denkt dan toch eindelijk het bewijs te hebben dat God wel degelijk bestaat. het lijkt namelijk net of er iemand over de wolken heen loopt in deze video. Mensen die een bepaald geloof hebben zullen deze video dan ook zeker aangrijpen om te bewijzen dat God wel degelijk bestaat.

geloof wolken

Al is het voor de atheïsten onder ons vast en zeker ook weer heel erg makkelijk om deze beelden te ontkrachten. Wat de beelden nu precies inhouden is helemaal niet van belang, het ziet er in ieder geval heel apart uit! Deel deze beelden met jouw vrienden op Facebook en Pin het op Pinterest om erachter te komen wat zij vinden. De videobeelden zijn afkomstig van: LadDog: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

geloof wolken 4