Geit springt in politieauto – Vreet papierwerk op en heeft het gemunt op agent 😂❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Chaotische geit springt in politieauto – Vreet papierwerk op en geeft agent kopstoot” – (leestijd – 1 minuutje)

Als agent kom je vaak in hele bizarre situaties terecht.

Deze situaties zijn heel erg uiteenlopend, want de ene keer moet je op een oproep af met betrekking tot diefstal, maar soms zitten er juist ook weer hele grappige momenten bij.

Tegenwoordig dragen veel agenten een bodycam en daardoor kunnen we allemaal meegenieten van deze grappige momenten. 

geit
© On Demand News / geit

De plaatsvervanger van een sheriff in Georgia in de Verenigde Staten heeft onlangs een van de vreemdste dingen ooit meegemaakt.

Het Sheriff’s Office van Douglas County heeft de naam van de desbetreffende persoon niet bekend gemaakt. De plaatsvervanger was bezig met het indienen van de burger papieren bij een huis.

Dit duurt vaak maar een paar minuten en de vrouw laat altijd de deur van de auto open, omdat ze zich in het verleden wel eens heeft moeten terugtrekken voor gemene honden. Het gaat altijd goed, maar deze keer gebeurde er iets dat ze nooit had verwacht. 

geit
© On Demand News / geit

Op de beelden is te zien dat wanneer de plaatsvervanger naar de auto toe loopt er ineens iemand op de voorbank zit.

Het ging niet om een persoon, maar om een geit die bezig was met het papierwerk van de agent op te eten.

De plaatsvervanger deed er alles aan om de geit uit de auto te krijgen, maar dat werd haar niet in dank afgenomen.

geit
© On Demand News / geit

Op het moment dat de geit uit de auto stapt en ze het papierwerk uit zijn mond haalt, geeft hij haar ineens een kopstoot tegen haar benen, waardoor ze op de grond valt. 

Ze viel redelijk hard, maar heeft er voor de rest niets aan overgehouden. Zowel de agent als de collega’s konden er hard om lachen. De chaotische geit had geluk, want hij kreeg een waarschuwing en hoefde dus geen boete te betalen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: On Demand News / geit

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts