Gehandicapte veteraan krijgt ultimatum: Weg met PTSS-hulphond of wordt uit huis gezet 😭❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Voor mensen met een trauma kan een hulphond heel veel schelen. Deze honden kunnen deze mensen helpen bij hun dagelijkse activiteiten en zorgen op die manier ervoor dat deze mensen verder kunnen gaan met hun leven.

6 On Your Side werd ingeschakeld door een gehandicapte Vietnamveteraan die een ultimatum krijgt. Willie Williams is een gehandicapte veteraan die op de campus woont van het Chillicothe VA Medical Center. Laatst is hem verteld dat hij zijn hond weg moet doen, want anders moet hij gaan verhuizen. 

Hij heeft 6 On Your Side gebeld, omdat hij niet wist wie hij anders zou moeten bellen om hem te komen helpen. Williams, een marine en Vietnam veteraan, maakt zich enorme zorgen over zijn uitzetting en staat niet op het punt om zijn beste vriend, Diamond, te dumpen. Ze is namelijk alles wat hij heeft. 

Willie en Diamond zijn onafscheidelijk en Diamond neemt hem iedere dag op sleeptouw of hij zit aan boord van de scootmobiel van Willie. 

Willie is drie jaar geleden naar de Freedom’s Path Chillicothe verhuis. Het zijn appartementen voor dakloze of bijna-dakloze oorlogsveteranen. De appartementen worden beheerd door Pinnacle op de campus van het Chillicothe VA Medical Center.  Gehandicapte veteraan krijgt een ultimatum

Wille is gehandicapt en heeft op de campus altijd hulp bij de hand. Wanneer er iets ergs is kan hij op een knop drukken en dan is er binnen drie minuten hulp. 

Ongeveer drie weken geleden lag er een handgeschreven anonieme brief op de scootmobiel van Willie en daarop stond dat het tijd werd dat hij en zijn hond zouden vertrekken en dat het niet langer getolereerd zou worden. Volgens Willie heeft de eigenaar van het terrein aan andere bewoners opgedragen om te gaan klagen over de hond. 

Wij hopen in ieder geval dat Willie en Diamon gewoon kunnen blijven waar ze nu zitten en lekker kunnen genieten van hun tijd samen.

Vond je de ultimatum ook niet kunnen? Deel dit artikel dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts