90-jarige WO II-veteraan maakt rolstoelen voor gehandicapte dieren die niet kunnen lopen 😍❤️


Een 90-jarige voormalige dierenarts maakt rolstoelen voor gehandicapte dieren: Kijk de diertjes eens gelukkig zijn als ze weer kunnen bewegen. Deze gepensioneerde man heeft de rest van zijn leven in het teken gezet van het helpen van dieren die gehandicapt zijn. Wat helpt hij de dieren hier goed mee!

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze 90-jarige voormalige dierenarts onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


gehandicapte dieren 1

Waardevolle inleiding:
Ook gehandicapte dieren verdienen het om geholpen te worden. In een land als Nederland is dit vaak wel mogelijk, maar er zijn genoeg landen waar dit soort dieren aan hun lot overgelaten worden. Dit omdat er simpelweg geen geld is om deze dieren te helpen. Net als bij bij gehandicapte mensen hebben deze dieren ook wat meer tijd en geld nodig om te kunnen leven als dieren die niet gehandicapt zijn. Dit is natuurlijk heel erg zonde, want ook deze dieren verdienen een normaal leven.gehandicapte dieren 2

Belangrijke inlichting verhaal:
In deze video is te zien dat dokter Parkes zijn pensioen op een wel heel erg speciale manier doorbrengt. Hij is heel zijn leven dierenarts geweest en wilde na zij pensioen graag nog wat voor de dieren betekenen. Hij besloot dan dus ook om gehandicapte dieren te gaan helpen door bijvoorbeeld rolstoelen te maken. Voor de dieren is dit mooi, omdat ze weer een normaal leven kunnen leiden en voor Parkes is dit fijn, omdat hij zo wat te doen heeft tijdens zijn pensioen. gehandicapte dieren 3

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: CBS Evening News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Wat vond je van dit filmpje:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts