Schattige baby olifant raakt gefrustreerd als hij te traag is om de hond ‘te pakken’. 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De hond is veel sneller en wendbaarder, want uiteindelijk resulteert in een gefrustreerde baby olifant. Olifanten zijn erg leuke dieren om te zien, maar kunnen ook erg gevaarlijk zijn.

Dat komt doordat ze erg zwaar zijn en met hun gewicht heel makkelijk dingen kunnen pletten. Door de grote oren en lange slurf zien ze er een beetje sullig uit, waardoor ze eigenlijk ook gelijk heel lief uit zien.

Een baby olifant ziet er al helemaal schattig uit, doordat ze nog er klein zijn in vergelijking met de volwassen olifanten. Door het kleine formaat zien ze er al helemaal onschuldig uit.


gefrustreerde baby olifant 5

In deze video zien we de beelden uit een park waar olifanten leven. Op de beelden is te zien hoe een hondje en een baby olifant met elkaar aan het spelen zijn. De baby olifant probeert de hond te pakken, maar dit gaat niet zoals het moet. 

Door het grote formaat en het zware gewicht van de olifant, is de hond veel sneller en wendbaarder en is het onmogelijk voor de olifant om hem te pakken te krijgen.

Uiteindelijk zien we een erg gefrustreerde baby olifant die takken in de lucht gooit. Het is mooi om te zien dat de mensen er allemaal erg hard om kunnen lachen en echt aan het genieten zijn van wat ze te zien krijgen.

Moest je ook hard lachen om het filmpje? Deel het dan op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts