Vader hersenspoelt dochter zodat hij een relatie met haar kan aangaan 😡😱


Vader en dochter doen het met elkaar en zijn er trots op. De vader heeft zijn dochter als het ware gehersenspoeld door middel van geestelijke mishandeling en nu denkt zij ook dat het volkomen normaal is. 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze vader en dochter onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

geestelijke mishandeling

De band tussen een vader en een dochter is altijd er sterk. Als vader heb je de belangrijke taak om je lieve dochter te beschermen tegen al het kwaad in de wereld.

Natuurlijk bescherm je je zoon net zo goed, maar de situatie met een meisje is toch wat anders.

Wanneer je dochter thuiskomt met een vriendje dan zul je als vader zijnde ook alles uit de kast halen om hem eens goed te doorgronden, om te kijken of hij wel te vertrouwen is. Het laatste dat je wilt is een gekwetste dochter door geestelijke mishandeling. 

Meer over het verhaal: Op het internet kom je wel eens bizarre verhalen tegen, maar dit spant toch wel de kroon. In het Amerikaanse programma van Steve Wilkos komen allerlei soorten mensen langs met bizarre gewoontes en verhalen.

geestelijke mishandeling 2

In dit fragment zien we een vader en een dochter die samen een relatie hebben. En je begrijpt het goed: Ja ze deden het ook met elkaar.

De vader heeft zijn dochter jaren geestelijk mishandelt, waardoor zij nu ook denkt dat de liefde echt is en dat het volkomen normaal is dat ze samen het bed delen. Te bizar voor woorden! Ze was te bang voor haar eigen moeder, want ze was bang dat haar moeder haar weer zou wegduwen uit haar leven. Gelukkig komt dit verhaal met een positieve update. Lees hieronder verder. 

geestelijke mishandeling 3

Ze is na het interview zo erg geschrokken van het gedrag van haar vader en heeft steun gekregen van haar broer en moeder. Gelukkig is alles uiteindelijk nog goedgekomen en deze vader hoort in de gevangenis thuis. Ze is gelukkig nu niet meer samen met haar vader. Welk ziek figuur doet zoiets? Laat van je horen in de reacties op Facebook.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Lit Magazine: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

UPDATE: 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

geestelijke mishandeling 2