Ouders: “Onze baby draagt al vanaf dat ze twee weken oud was geen luiers” 😲😯


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Hun baby draagt vanaf dat ze twee weken oud was geen luiers meer en is al zindelijk” – (leestijd – 1 minuutje)

Iedereen heeft een eigen manier van opvoeden. Daar is natuurlijk ook helemaal niets mis mee! Iedereen kan doen en laten wat hij wil, tot bepaalde hoogte natuurlijk.

De een zal het misschien niet eens zijn met andermans opvoeding, terwijl de ander er weer volledig achter staan. We leven in een wereld voor diversiteit en dat maakt het eigenlijk toch alleen maar leuker. 

geen-luiers-1
© Montana Lower | Foto 1/2 – (scroll verder)

In dit gezin is het gebruik van luiers bijvoorbeeld afgeschaft na twee weken.

Hun baby was pas twee weken oud, toen zij het gebruik van luiers al niet meer toestonden. Dit maakte het dat hun baby al heel erg snel zindelijk was, door het gebruik van seintjes.

Volgens de ouders valt het allemaal te plannen. Zo weet je bijvoorbeeld na het voeden, dat het kind naar de wc zal moeten gaan.

Ze hebben dan gewoon een extra oogje in het zeil en letten hier extra op. Tuurlijk komt het voor dat er ongelukjes gebeuren, maar dat is toch bij iedere baby. 

geen-luiers-2
© Montana Lower | Foto 2/2 – (scroll voor video)

De ouders kiezen ervoor om geen luiers te gebruiken, om allereerst hun baby dus eerder zindelijk te krijgen.

Maar ook is het beter voor het milieu en de natuur. Nu is er weer minder afval in omloop en daar hechten zij veel waarde aan.

Ook vinden zij het belangrijk dat er minder chemicaliën in omloop zijn en dat hun baby daar zo min mogelijk te maken mee heeft.

Door niet gebruik van luiers te maken, kunnen zij voldoen aan deze wens. Zo zie je maar weer, dat iedereen een andere opvoeding hanteert.

 

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Montana Lower | Geen luiers

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts