Handig trucje om een gebroken rits eenvoudig en snel te herstellen


Hoe vaak gebeurt het je eigenlijk wel niet dat je rits kapot gaat? Nu je het zo leest denk je misschien: ja, eigenlijk niet zo vaak.

Maar toch gaan deze ritsen een stuk sneller kapot dan je denkt. Door deze handige truc hoef je nooit meer naar de kleermaker om je rits te herstellen.

En het enige wat je nodig hebt is een vork! Wat je doet is: je zet de rits op de vork en je haalt beide kanten van de jas bijvoorbeeld langs de rits en voila je rits zit weer aan je jas.

Dit is nou een truc waarvan je had gewild dat je die al veel langer wist! 

Nu zal je vast denken, gaat het echt zo makkelijk? Jazeker! Kijk de video en probeer het daarna zelf. Een vork is nog nooit zo handig van pas gekomen.


gebroken rits herstellen

Dit zal je veel bezoekjes aan de kleermaker besparen en is dus zeker een geldbesparende oplossing. Of de rits er echt goed aan blijft zitten, dat durven we je niet te zeggen.

‘Maar hey, het is het proberen waard toch!’ Zo’n kleine moeite tegenover een groot plezier. Wie zegt daar nou nee tegen?

Dus onthoud dit idee maar goed, want wie weet heb je het eerder nodig dan je denkt. Vooral bij kinderen gaat de rits er vaak af, dus ouders zullen zeker blij worden.

Vind je dit ook een handig trucje? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts