Bizar: Vrouw claimt dat ze al bijna 4 jaar zwanger is van zesling: ‘Toont beelden van echografie’ 😲😰


‘Bizar: Vrouw claimt dat ze al bijna 4 jaar zwanger is van zesling en toont beelden van echografie. Dokters geven aan dat het niet zo is, maar de vrouw beweert dat de geboorte er aan zit te komen.’

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze vrouw en haar buik onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

geboorte 2Zwangerschap is de toestand waarin een vrouw een bevruchte eicel en vervolgens een embryo en foetus, in zich draagt. De tijd van de zwangerschap van een vrouw wordt vaak niet gezien als de leukste periode in hun leven.

9 maanden dragen ze een kind in zich mee en dat is niet zonder gevolgen, ze kijken echt uit naar de geboorte.

Er zijn veel verschillende vervelende verschijnselen die optreden bij zwangerschap, zoals extreme vermoeidheid, misselijkheid en braken, vaak moeten plassen en ga zo maar door.

Bijna alle vrouwen zijn dus erg blij wanneer de 9 maanden er eindelijk op zitten en dat ze na de geboorte hun kindje vast kunnen pakken.

Meer over het verhaal van deze vrouw: Dat laat zien hoe rot het moet zijn voor de vrouw in deze video. Zij beweert al ongeveer 3 jaar en 7 maanden zwanger te zijn. Ze heeft last van bijna alle bovengenoemde verschijnselen en dat moet verschrikkelijk zijn.

geboorte 4

Alleen wijzen testen van dokters uit dat ze helemaal niet zwanger is. Het is dus een erg bijzonder verhaal, wie geloof jij, de dokters of de vrouw?

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Amanda Lee Gray: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

geboorte 3