Moeder is zwanger van drieling – Arts bekijkt echo nader en wordt bleek 😳❤️


Familie verwelkomt tweede set drieling in hun leven. De geboorte van een kind is natuurlijk een speciaal moment, maar drie tegelijk is helemaal ongelooflijk! Dat is deze twee mensen dus gewoon twee keer overkomen! Hoeveel ‘vind-ik-leuks’ kunnen wij verzamelen voor deze sterke moeder?

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze familie die hun tweede set drielingen in hun leven verwelkomen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ geboorte 1

Wanneer je in verwachting bent van een kind dan komt er een zeer spannende periode aan. Zeker wanneer het je eerste kind is, omdat je dan niet weet wat je allemaal moet verwachten en hoe je ook alles aan moet pakken.

Gelukkig zijn er altijd genoeg mensen bereid om je te helpen, maar tijdens de geboorte sta je er vaak toch even alleen voor. Het maakt niet uit hoeveel mensen er aan het bed van de moeder staan, maar uiteindelijk moet ze het toch gewoon zelf doen.

Waardevolle informatie over dit verhaal: In deze video is te zien dat twee dolgelukkige ouders vertellen dat gezegend zijn met een aantal prachtige kinderen.

geboorte 3

Na de geboorte van hun eerste drieling vonden ze het dan ook zeker nog niet genoeg geweest en ze besloten om voor nog een kind te gaan. Ze konden natuurlijk met geen mogelijkheid weten dat ze nog een drieling konden verwelkomen.

Het is dan dus ook heel erg druk in het huis, maar ze hebben allemaal wel heel erg veel liefde om te geven aan elkaar.

geboorte 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: WWLTV: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts