Jongetje werd blind geboren en ouders waren ontroerd – tot hij jaren later zijn ‘engelenstem’ ontdekt 😍❤️


Hij was blind geboren, woog minder dan 1 kg – Bekijk nu de prachtige transformatie. Bij de geboorte hadden ze nooit durven dromen dat jongen die allemaal zou kunnen doen. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van opa en oma met de baby onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.

blind bij geboorte 1

Helaas hebben we niet allemaal het voorrecht om bij de geboorte helemaal gezond op aarde te komen.

Sommige worden met afwijking geboren en daar is dan niks aan te doen behalve het te accepteren. Zo worden er mensen blind geboren, maar ook mensen zonder benen of zonder armen, alles wat je je kunt bedenken komt eigenlijk wel voor.

Het is vaak mooi om te zien dat die mensen niet bij de pakken neer gaan zitten, maar er juist alles aan doen om hun doelen te bereiken. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we de 11-jarige Christopher Duffley. De jongen was na 26 weken geboren en woog slechts 0,8 kg. Daarbij bleek bij de geboorte dat Christopher blind was.

engelenstem

Na 14 maanden kwamen de ouders van Christopher erachter dat hij ook nog eens autistisch was. De extreem goede zorg van de ouders leidde tot de realisatie van zijn muzikale talenten.

Zijn eerste instrument was een piano, maar hij kan ook overweg met trompet, gitaar en drums. Deskundigen hebben vastgesteld dat de jongen beschikt over ‘Absoluut gehoor’.

Nu reist de familie Duffley door de Verenigde Staten, om hun buitengewoon inspirerende verhaal te vertellen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: World Outreach Church: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

blind bij geboorte 1 3