Moeder spreekt op nadat 8-jarige zoontje werd gearresteerd met handboeien en afgevoerd in politieauto


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Moeder spreekt op nadat 8-jarige zoontje werd gearresteerd met handboeien en afgevoerd in politieauto”

Kinderen met special needs kunnen soms wat anders reageren op dingen dan een ander zou doen.

Daar kunnen zij zelf niets aan doen, maar zo is het nou eenmaal. Jammer genoeg weet niet iedereen daar even goed mee om te gaan. Dat zie je ook in deze video, wanneer twee agenten een jongen van 8 met special needs arresteren. gearresteerd-worden-2

De jongen van 8 heeft in deze video special needs. Hij wordt op zijn basisschool gearresteerd omdat hij een lerares heeft geslagen tegen haar borst. Er werd hem verteld dat hij normaal moest zitten, maar daar wist hij op dat moment niet goed mee om te gaan.

Vandaar zijn reactie. Toen heeft de school de politie ingeschakeld en werd het kleine mannetje gearresteerd. Hij werd in de boeien geslagen, maar deze waren te groot voor de polsen van een 8-jarige. Ook werden er foto’s van hem genomen, werd zijn DNA afgenomen en werden zijn fingerprints afgenomen. 

gearresteerd-worden-1

En dit allemaal bij een jongen van pas 8 jaar… Tuurlijk wat de jongeman heeft gedaan kan niet goed zijn en mag ook niet worden goedgekeurd. Maar de politie inschakelen, is wel erg overdreven. Bij een kind met special needs, weet je dat je eenmaal meer geduld nodig hebt.

Jammer om te zien dat de school daar niet zo mee heeft gehandeld. De rechtszaak van de jongen duurt nu al ongeveer 2 jaar. Zijn moeder vindt het vreselijk dat haar zoon wordt gezien en behandeld als een crimineel.

Een jongen op zo’n jonge leeftijd is daar helemaal niet toe in staan, vindt zij… Zij vindt dat haar zoon vreselijk verkeerd is behandeld.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WPLG Local 10

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts