Pup krijgt beter leven – Redder wordt emotioneel door de gegeven dankbaarheid 💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Pup krijgt een beter leven – Redder barst in tranen uit door de gegeven dankbaarheid” – (leestijd – 1 minuutje)

In zekere zin lijken honden eigenlijk wel een beetje op mensen.

De manier waarop deze hond de vrouw bedankt die hem heeft gered uit een hele vervelende situatie is erg bijzonder en heel mooi te noemen. 

geadopteerde pup
© Viralhog / geadopteerde pup

Deze beelden zijn geschoten op 13 juli 2018 in de Verenigde Staten. Het arme hondje was door zijn baasjes in de steek gelaten en heeft dagen zonder voedsel, water of onderdak gezeten.

Het had niet veel gescheeld of de hond was komen te overlijden door verhongering en uitdroging, want het was ook nog een super heet tijdens die dagen. De hond had helemaal geen bewegingsruimte en zat vastgebonden aan kettingen met twee poten.

Deze aardige dame kwam toevallig langs gelopen en zag de hond zitten. Ze heeft een tijdje staan wachten of er iemand kwam helpen, maar toen hulp uitbleef besloot ze het heft in eigen handen te nemen en de hond te bevrijden. 

geadopteerde pup
© Viralhog / geadopteerde pup

Ze nam de hond direct mee naar haar auto en reed met het arme dier naar huis.

In de auto besloot ze het dier te filmen en wat de hond toen deed zorgde ervoor dat ze overvallen werd door emoties.

Op de beelden is te zien hoe de hond de arm van de vrouw pakt als blijk van waardering.

geadopteerde pup
© Viralhog / geadopteerde pup

De vrouw vindt het gebaar helemaal geweldig en barst gelijk in tranen uit. Aan de manier waarop de hond naar de vrouw kijkt, zie je meteen dat hij erg dankbaar is. 

De vrouw besloot om de hond te gaan adopteren en hem te verlossen uit zijn lijden.

Het is niet voor te stellen dat mensen een hond zo erg mishandelen. Gelukkig stond deze heldin op en nu kan de geadopteerde pup van een mooi leven genieten.

geadopteerde pup
© Viralhog / geadopteerde pup

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Viralhog / geadopteerde pup

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts