Nadat broer zonder hem is geadopteerd – smeekt 9-jarige jongen ook om een gezin


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Nadat broer zonder hem is geadopteerd, smeekt de 9-jarige jongen ook om een gezin

Na het zien van deze video, is je hart regelrecht gebroken… Iedereen heeft recht op een plekje dat zij/hij zijn of haar thuis kan noemen.

Helaas is dat niet voor iedereen mogelijk en zal dat ook niet zo gemakkelijk zijn. Dat is in deze video ook het geval, jammer genoeg. 

De 9-jarige Jordan is een jongen helaas zonder familie. Hij heeft nog een broertje Bresson, maar die ziet hij helaas niet vaak.

geadopteerd-worden-2

Dit komt doordat hij en zijn broer in verschillende pleeggezinnen zijn ondergebracht. Na een tijd is Bresson wel geadopteerd, maar Jordan helaas nog niet.

Dit maakt het dat de twee elkaar haast niet meer zien.

De enige wens voor Jordan is dat hij ooit zijn eigen familie heeft en het liefst zo snel mogelijk. Dat is het enige waar Jordan nog over kan praten. Ook hij wil dolgraag geadopteerd worden! 

In de video zie je hoe Jordan met zijn helden praat. Namelijk, verschillende politieagenten. Jordan is helemaal gek van politieagenten omdat zij mensen redden.

Net zoals zij Jordan hebben gered. Het is een nieuwsgierige jongen, die graag alles wil weten.

geadopteerd-worden

Ons hart is in ieder geval gebroken en wij hopen dat Jordan binnenkort verwelkomt kan worden in een adoptiegezin. Dat zou natuurlijk geweldig zijn!

Ook hij verdient net zoals zijn broer een liefdevolle plek in een definitief thuis! Wij wensen Jordan het allerbeste!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: KFOR Oklahoma’s News 4

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts